Volgende
Vorige

We gaan er voor, jullie ook!

Hebben jullie er al zin in? Wij wel. Nog even en dan schieten we ruim 1000 enthousiaste roeiers het Friese (water)land in. En dat voor de 30e keer en slechts één keer onderbroken (2001) door de MKZ. Dit gemis maakten we in 2013 goed door de succesvolle winterse variant voor Serious Request.

Dertig keer betekent een jubileum. Natuurlijk staat we daar bij stil. Bijvoorbeeld met deze digitale jubileumuitgave waarin we onder meer met krantenknipsels en beeldmateriaal uit de ‘oude doos’ terugblikken. Wellicht zie je jezelf voorbijkomen, want velen van jullie hebben de elf steden eerder gerond.

Verder maken we er vooral een feestje van. Met een grote tent op het terrein, muziek, gezelligheid en enkele genodigden waaronder de voorzitters van de Friese roeiverenigingen en bestuurders van de bond.

We maken er een feestje van

Maar het grootste vermaak is en blijft natuurlijk de tocht zelf. Hopelijk onder net zulke fraaie weersomstandigheden en met net zoveel strijd en sportiviteit als vorig jaar. Als vereniging en commissie hebben we in elk geval ons best gedaan om jullie een mooi evenement te bezorgen. Met speciale dank aan de inzet van ruim 70 vrijwilligers. Nu is het aan jullie: geniet en maak er vooral een onvergetelijke tocht van.

We zien jullie graag op 15 mei bij LRV Wetterwille.

Elfsteden Commissie

Arjan Bosscha
Bram Streefland
Caroline Cosijn

Corinne Staal
Elke Wagenaar
Jan de Boer
Joyce Visser
Pierre de Wildt